Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met Rozen!

person Gepost door: Rozen.nl list In: Rozenweetjes Op:
Verras jouw geliefde op Valentijnsdag met Rozen!

Valentijnsdag is de ideale dag om jouw geliefde te verrassen met romantisch rode rozen. Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw geliefde te verrassen op 14 februari.

Valentijnsdag staat weer voor de deur! Wat is er nu romantischer dan jouw geliefde te verrassen op 14 februari met romantische rozen? Bloemen worden al eeuwen gebruikt als symbool voor liefde, huwelijk en vriendschap. De rode roos staat symbool voor romantiek en is dus de ideale bloem om cadeau te geven met Valentijnsdag! Het aantal rozen dat je geeft verklapt heel wat over welke boodschap je wilt overbrengen aan je geliefde. Met 1 roos vertel je dat je van iemand houdt, met 12 rode rozen bedank je iemand. Door je geliefde te verrassen met 24 rode rozen vertel je dat je ieder uur van de dag aan hem of haar denkt en met 100 rozen laat je weten dat jullie liefde eeuwig is!

 

4 manieren om rozen te geven

Valentijnsdag is de ideale dag om jouw geliefde te verrassen met romantisch rode rozen. Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw geliefde te verrassen op 14 februari.

  • Grote bos rode rozen: verras jouw liefje met een grote bos rode rozen. Bij ons bestel je gemakkelijk grote bossen rode rozen met 12, 24, 50, 60 of zelfs 100 rode rozen! Wij maken een mooie grote bos voor je geliefde en leveren de bloemen in een passende doos. Ook kun je een kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen waarop je kunt vertellen hoeveel je van hem of haar houdt!
  • Videobox met een roos en een persoonlijke boodschap: Hoe leuk is om jouw liefje te verrassen met een roos en een persoonlijke videoboodschap? Dat kan met onze videoboxen! In de box doen wij een “Longlife” roos of rozen naar jouw voorkeur. Deze rozen blijven tot wel een paar jaar mooi! De videobox bevat een videoscherm waar je je eigen videoboodschap op kan uploaden.
  • Rozenblaadjes: rozenblaadjes zijn de manier om je geliefde te verrassen op Valentijnsdag. Door het huis te versieren met rozenblaadjes creëer je een super romantische sfeer en de rozenblaadjes geven in fijne geur af in de kamer.
  • Bedrukte rozen: Hoe leuk is het om tekst toe te voegen op jouw roos? Wij bieden de mogelijkheid om een roos te bedrukken met een persoonlijk boodschap. Wij hebben een groot aantal teksten in diverse talen beschikbaar.

Waarom bestellen bij Rozen.nl?

Bij ons bestel je gemakkelijk en snel verse rozen. We werken zonder voorraad en halen de rozen direct bij de kweker, hierdoor kunnen we garanderen dat de rozen vers en van topkwaliteit zijn! Wij bieden een divers assortiment rozen voor verschillende gelegenheden waaronder Valentijnsdag. Ook bieden wij diverse mogelijkheden om je bestelling te personaliseren door bijvoorbeeld een roos te bedrukken of een persoonlijk kaartje toe te voegen, voor speciale wensen kun je contact met ons opnemen! Rozen zijn de ideale manier om jouw geliefde te verrassen op de meest romantische dag van het jaar, neem snel een kijkje in ons brede assortiment en bestel direct online!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag zaterdag Januari Februari Maart april Kunnen juni- juli- augustus september oktober november december