Roze

Bestel een prachtige bos roze rozen direct van de kweker bij u thuisbezorgd. U kunt bij ons roze rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Maak iemand blij met een bos roze rozen of bestel roze rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

Bos roze rozen

Op zoek naar een bos roze rozen? Dan zit u bij Rozen.nl helemaal op de juiste plek. Wij bieden bossen roze rozen aan in verschillende groottes en van verschillende soorten roze rozenHoudt u van chique roze rozen? Bekijk dan eens de Sophia Loren rozen. Een aanrader! Houdt u meer van een klassieke roos? Bekijk dan de Pink Avalanche of wat dacht u van de lila roze roos Armando? Kortom, u heeft volop keuze!

Boeket met roze rozen

Bij Rozen.nl stellen wij een mooie bos rode rozen voor u samen. Onze bossen roze rozen blijven lang goed. Wij geven dan ook een vaasgarantie van minimaal 1 week, maar horen van veel van onze klanten dat 2 weken ook zonder problemen gehaald wordt. Als u een bos roze rozen bij ons besteld kunt u hier dus voor een lange periode van genieten.

Grote bos roze rozen

Bij Rozen.nl vindt u verschillende grote bossen roze rozen. Zo is er altijd wel een bos roze rozen die het juiste aantal rozen heeft voor uw situatie. Kunt u dan alleen een bos roze rozen bestellen in deze aantallen? Nee hoor. Wij maken een boeket roze rozen met precies het aantal dat u het liefste heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op als u er op de webshop niet uitkomt. Om het u wat gemakkelijker te maken hebben de volgende onderverdeling gemaakt op basis van het aantal roze rozen in boeketvorm:

Bos roze rozen bestellen

Als u een bos roze rozen wilt bestellen, doet u dat het voordeligst bij Rozen.nl. Bovendien geniet u voor minimaal een week van de bos roze rozen, want wij geven een vaasgarantie van een week. Vergeten om een bos roze rozen te kopen? Geen paniek. Bij Rozen.nl hebben wij ook Same Day Delivery. Bestellingen die op werkdagen voor 11:00 ‘s morgens besteld zijn kunnen dezelfde avond nog geleverd worden. Zo hoeft u niet met lege handen aan te komen.