banner Rozen.nl
Bij Rozen.nl koopt u
de mooiste rozen van
Nederland. Dagvers.
Bekijk onze Rode Rozen

Rozen per stuk

Je kunt bij rozen.nl ook per stuk rozen bestellen. Kan soms handig zijn wanneer je een specifiek aantal rozen nodig hebt.

Wanneer je bijvoorbeeld 20 jaar getrouwd bent geef je 20 rozen + een roos voor het nieuwe jaar.

Naar pagina

Meest gekozen

ROZEN.NL

Rozen direct van de kweker

Vazen

Prachtige design vazen

Shop vazen

Aanbieding

Aanbieding van de week

Bekijk de aanbieding

WIT

De mooiste witte rozen

Shop witte rozen

Gelegenheid

Rozen voor een speciale gelegenheid

Shop speciale rozen
Rood

Prachtige rode rozen

Shop rode rozen

Rozen kopen bij rozen.nl

Koop eenvoudig online rozen bij Rozen.nl. Rozen.nl is een specialist in het verkopen van rozen. Ons ruime assortiment rozen is altijd vers, omdat wij ze direct bij de kweker halen. De rozen worden dan ook pas geknipt na uw bestelling. Vervolgens pakken zij we zorgvuldig in en worden de rozen direct verstuurd. Hierdoor zijn ze altijd van de beste kwaliteit! Zo garanderen wij goede kwaliteit met een lang vaasleven. Bovendien leveren wij uiterst snel en als u op werkdagen voor 09.00 uur besteld, kunt u de rozen vaak nog dezelfde dag geleverd krijgen. Dat is het gemak van bestellen op Rozen.nl. Of het voor uzelf is of een verrassing voor iemand anders, onze rozen bezorgen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen over het kopen van rozen? Neem dan contact met ons op!

Rozen in diverse kleuren en soorten

In ons assortiment vindt u rozen in diverse kleuren en soorten. Waarschijnlijk denkt u aan de standaard rode rozen en roze rozen, er zijn echter veel verschillende soorten rozen met ieder zijn eigen eigenschappen. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor witte rozen en zalm rozen en bijvoorbeeld ook voor rozenblaadjes in verschillende kleuren welke perfect zijn voor een bruiloft. Daarnaast bevat ons assortiment ook meer bijzondere rozen zoals blauwe rozen, regenboog rozen en trosrozen. Wilt u extra uitpakken? Bekijk dan onze accessoires en extra’s om uw cadeau compleet te maken. Kies uit verschillende leuke kaartjes, vazen en chocolade om bij uw rozen te geven.

Rozen bestellen met gegarandeerde levering

Wilt u er 100% zeker van zijn dat uw bestelling op de juiste dag bezorgd wordt? Voor 8,50 euro extra kunt u onze garantie levering aan uw bestelling toevoegen. In de check out kunt u uw gewenste bezorgdatum toevoegen. Bestel op werkdagen voor 11.00 uur en kies voor standaard levering. Heeft u nog vragen over onze rozen? Onze klantenservice is doordeweeks via de chat en telefonisch bereikbaar tussen 05.00 uur en 22.00 uur. In het weekend kunt u ons bereiken van 09.00 - 21.00 uur. Uiteraard zijn wij 24/7 per e-mail te bereiken.

Waarom bestellen bij Rozen.nl?

Ben je op zoek naar een prachtig cadeau voor jezelf of een geliefde? Dan zijn de rozen van Rozen.nl de perfecte keuze! Rozen.nl is dé specialist in het verkopen van verse en kwalitatieve rozen in alle kleuren en soorten. Van klassieke rode rozen tot bijzondere blauwe rozen, van romantische rozenblaadjes tot vrolijke trosrozen, je vindt het allemaal op Rozen.nl. Bovendien kun je je bestelling compleet maken met leuke extra's zoals een kaartje, een vaas of chocolade. Bestel vandaag nog voor 09:00 uur en laat je rozen dezelfde dag nog bezorgen in heel Nederland en België. Of kies zelf je gewenste bezorgdatum met onze garantie levering. Rozen.nl staat voor versheid, kwaliteit en service. Bestel nu en laat je verrassen door de schoonheid van onze rozen!

Onze Rozen

Keuzehulp

Voor een verrassing

Voor een gelegenheid

Voor zakelijk

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Rozen.nl is snel, heel snel. Bestellingen die uiterlijk 9 uur in de ochtend bij ons binnen zijn, kunnen in de meeste gevallen dezelfde avond nog in heel Nederland geleverd worden, of anders de andere dag overdag. De avondleveringen zijn van maandag t/m vrijdag mogelijk, en dag leveringen 6 dagen per week. Bestellingen in de Regio’s Rotterdam en Den Haag leveren we vaak zelf af, en kan dus soms nog sneller. Hier is eventueel ook levering op zondag mogelijk. Spoedbestellingen gaan altijd in overleg, maar waar mogelijk gaan we tot het uiterste om de wens van de klant na te komen.

Hoe lang blijven mijn rozen mooi?

Rozen.nl is niet zomaar een leverancier van rozen, maar een met verstand van zaken. Als zoon van een rozenkweker, en een lange ervaring in de bloemen, en die van rozen in het bijzonder weten we precies welke soorten en welke kwekers de beste zijn. Alleen daarmee werken we samen, omdat we vinden dat onze klanten zo lang mogelijk van een bos rozen moeten kunnen genieten. Omdat we niet met voorraden willen werken kopen we dagelijks onze bestellingen via de veiling en direct van de kweker in. Zo ben je er zeker van dat je er optimaal plezier van hebt. Daar komt verder nog bij dat we alleen met rozen van Nederlandse kwekers werken. Duurzaam geteeld, want ook daar hechten we veel waarde aan.

Kan ik achteraf betalen?

Bij Rozen.nl is het mogelijk om achteraf te betalen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden we die mogelijkheid aan. We werken met 2 verschillende partijen die deze mogelijkheid aanbieden. Achteraf betalen is mogelijk met Billink of met Klarna. Billink staat bekend om een uitstekende klantenservice, maar Klarna, wat van oorsprong uit Zweden komt, is bijvoorbeeld weer heel groot in Duitsland. Daarnaast bieden we bedrijven vaak de gelegenheid om achteraf op factuur te betalen. Het gaat dan wel om bedrijven waar we regelmatig zaken mee doen.

Gratis verzending
Vanaf 80.- (NL) en 85.- (BE)

Plan je levering tijdens het afrekenen!

Same day delivery
Ma-Vrij (NL en BE)

De mooiste kwaliteit!
Elke dag verse rozen

Rozenweetjes