Wit

Bestel een prachtige bos witte rozen direct van de kweker bij u thuisbezorgd. U kunt bij ons witte rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Maak iemand blij met een bos witte rozen of bestel witte rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

Bos witte rozen

Op zoek naar een bos witte rozen? Dan zit u bij Rozen.nl helemaal op de juiste plek. Wij bieden bossen witte rozen aan in verschillende groottes en van verschillende soorten witte rozen. Zo maken wij onderscheid tussen de alom bekende White Naomi witte roos, maar bieden wij ook de Avalanche witte roos aan. 

Boeket met witte rozen

Een bos witte rozen wordt vaak met een reden gegeven. Bij een bos witte rozen heeft dat vaak te maken met een trieste gebeurtenis of is het om iemand een hart onder de riem te steken. Een bos witte rozen symboliseren namelijk liefde, onschuld, kalmte en licht. Behalve de symbolische betekenis is een boeket witte rozen natuurlijk ook een mooie eyecatcher in de woonkamer. U heeft dus echt geen speciale reden om een boeket witte rozen voor uzelf te kopen. 

Grote bos witte rozen

Bij Rozen.nl vindt u verschillende grote bossen witte rozen. Zo is er altijd wel een bos witte rozen met het perfecte aantal rozen. Kunt u dan alleen een bos witte rozen bestellen in deze aantallen? Zeker niet. Bij Rozen.nl maken wij een boeket witte rozen met het aantal dat u graag heeft. U kunt hiervoor gerust contact met ons opnemen als u er online niet uitkomt. Wij hebben in ieder geval ons best gedaan om een aantal standaard bossen witte rozen voor u samen te stellen:

Bos witte rozen bestellen

Als u een bos witte rozen wilt bestellen, doet u dat het voordeligst en snelst bij Rozen.nl. Niet alleen snel en voordelig, maar ook nog eens met een vaasgarantie van minimaal een week voor een bos witte rozen. Vergeten om een bos witte rozen te kopen? Geen paniek. Bij Rozen.nl hebben wij ook Same Day Delivery. Bestellingen die op werkdagen voor 11:00 ‘s morgens besteld zijn kunnen dezelfde avond nog geleverd worden. Zo hoeft u niet met lege handen aan te komen.