Liefde

Verschillende producten speciaal voor uw geliefde. Hier vindt u rode rozen, rozen blaadjes en andere romantische cadeaus.

Actieve filters

De rode roos is de bloem van de liefde, het ideale geschenk om mee te vertellen hoeveel je van iemand houdt. De kleur rood staat symbool voor echte liefde, trouw en vriendschap. Als je iemand een rode roos cadeau geeft, vertel je daarmee dat je heel veel van diegene houdt. Is rood niet de kleur van jouw geliefde, maar wil je toch je liefde tonen met een bos rozen? Ga dan voor mooie roze rozen. Deze roos staat onder andere symbool voor geluk, bewondering en dankbaarheid. Wil je je vriendin ten huwelijk vragen en echt groot uitpakken? Met rode rozenblaadjes kun je dit bijzondere moment nog romantischer maken. De rozenblaadjes zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals roze, wit en peach.

Romantische rozen extra speciaal maken

De rozen gekozen die het beste bij jouw geliefde passen? Maak het cadeau dan nog eens extra bijzonder door een kaartje toe te voegen met een lieve persoonlijke boodschap er op. Bij het plaatsen van de bestelling kun je zelf de tekst opgeven, wij zorgen er voor dat deze op het kaartje komt. Tot slot kun je het cadeau extra speciaal maken door leuke extra’s toe te voegen, zoals heerlijke chocolade rozen of een flesje champagne. Rondom Valentijnsdag stellen wij ook speciale pakketten samen om cadeau te doen aan je geliefde. Maar natuurlijk kun je ook op andere dagen je geliefde verrassen met bijzondere cadeaus, wat dacht je bijvoorbeeld van jullie trouwdag of op haar verjaardag? Voor elke gelegenheid vind je bij ons een geschikt cadeau!