Over ons (Rozen.nl)

Ik, Martin Wubben, geboren als zoon van een kweker, werk ik al mijn hele leven in de inkoop en verkoop van bloemen, hoofdzakelijk export naar verschillende landen in de Wereld. Daardoor heb ik dagelijks contact met veel kwekers van bloemen, en dus ook die van rozen. Op shows en beurzen zoek ik altijd weer naar de nieuwe soorten en kleuren die een toevoeging kunnen zijn voor de webshop.

De Roos is onbetwist de Koningin van de bloemen. Het is daarom eigenlijk onbegrijpelijk dat je de mooiste rozen zo moeilijk in Nederland kan kopen. Dit komt doordat de beste en mooiste rozen vooral naar het buitenland gaan. Dankzij onze webshop zijn ze nu voor iedereen te koop.

We werken zonder voorraad, dus zijn onze rozen altijd vers. De meeste kwekers zitten in een straal van 10-15 km om ons heen, dus hebben we verse rozen altijd onder handbereik.

Kijk gerust ook even bij de reviews, daar kunt u lezen wat andere klanten ervaren. Dat is tenslotte belangrijker dan wat ik ervan vind.

In de webshop staan al een flink aantal soorten, die ook regelmatig zullen worden aangevuld met nieuwe kleuren en soorten. (Indien ze voldoen aan onze kwaliteits- eisen)

Belangrijk is dat ik volledig achter de kwaliteit sta, en niet twijfel aan de kwaliteit van de kwekers waar ik mee samenwerk. Daarom kan ik ook gerust een vaasgarantie geven van meer dan een week. (Sommige soorten staan wel 2 weken mooi in de vaas.)

In tegenstelling tot veel andere aanbieders werken wij niet met lokale bloemisten, en nóóit uit voorraad. maar wordt alles verzonden vanaf onze locatie op de bloemenveiling in Naaldwijk. (Dit is in het Westland, het kloppende hart van de Nederlandse sierteelt) Omringd door veel kwekerijen zijn onze rozen nooit ver weg. Of onze partnerkwekers leveren ze bij ons af, of we gaan ze halen.

 (Ook in het weekend zijn we in staat om rozen te leveren, zeker voor de regio Rotterdam en Den Haag, maar in overleg is het bijna altijd te organiseren. Bel ons voor je speciale verzoek)