Verjaardag

Ook voor een verjaardag zijn rozen altijd een leuk cadeau. Geef een leuke bos in de favoriete kleur voor de jarige en doe er nog een leuke kaart of verrassing bij om het cadeau compleet te maken.

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.

Geef rozen voor een verjaardag

Verras de jarige met een prachtige bos rozen voor een leuke verjaardag. Een kleurrijk bosje rozen geven of versturen is een leuke manier om een ander een fijne verjaardag te wensen. Pak helemaal uit met 100 Red Naomi rozen of stuur een lief bosje Sophia Loren rozen. Bij iedere verjaardag past een andere roos en er is keuze genoeg. Houdt de jarige van klassieke rode rozen of is een van de specials een betere keuze? Bij een vrolijke dag horen ook vrolijke rozen, dus misschien zijn gele rozen of oranje rozen iets voor u. Welke roos u ook kiest, de verjaardag zal compleet zijn met onze mooie rozen van top kwaliteit.

Rozen en meer voor verjaardag

De perfecte rozen gevonden voor de verjaardag? Vergeet niet het cadeau compleet te maken met een persoonlijk kaartje. Bij het plaatsen van de bestelling kunt u zelf de tekst opgeven, wij zorgen er voor dat deze op het kaartje komt. Naast een kaartje is een ander extraatje natuurlijk ook leuk voor een verjaardag. Zo kunt u nog een fles bubbels, lekkere noten of chocolade en luxe geurkaarsen erbij bestellen om de verjaardag compleet te maken. Zo heeft u voor iedere verjaardag weer een leuk cadeau om te geven. Kunt u zelf niet naar de verjaardag toe, maar wilt u wel graag een leuk cadeautje opsturen? Dan kunt u er ook voor kiezen om de rozen naar de jarige te sturen. Kies uw persoonlijke boodschap voor op de kaart en geef de verjaardag op als bezorgdatum, dan zorgen wij ervoor dat de rozen op tijd bij de jarige aankomen. Verras zo de jarige zelfs op afstand.