Red Naomi

Op zoek naar de meest verkochte rode rozen van Nederland? Dan zijn de Red Naomi rozen wat u zoekt. Bestel de Red Naomi rozen van minimaal 70cm lang op Rozen.nl. Maak iemand heel blij met een bos Red Naomi rozen, of bestel ze voor uzelf.

Actieve filters

Red Naomi Rode rozen

Op zoek naar de meest verkochte rode rozen van Nederland? Dan zijn de Red Naomi rozen wat u zoekt. Bij Rozen.nl bestelt u de Red Naomi per stuk, of in een bos vanaf 12 stuks tot een bos van wel 100 stuks. Inmiddels is de Red Naomi al weer 15 jaar oud en is het inmiddels de belangrijkste en meest bekende roos van Nederland. Wist u dat Red Naomi rozen alleen in Nederland worden gekweekt? 

Verschillende aantallen Red Naomi rozen

Bij Rozen.nl vind u verschillende aantallen Red Naomi rozen:

Red Naomi kopen bij Rozen.nl

Bij Rozen.nl zijn de Red Naomi rozen altijd 70cm lang en van de beste kwaliteit. Dit garanderen wij omdat wij altijd in contact staan met onze kwekers. Daarnaast is de Red Naomi Roos de enige roos uit Nederland die ook daadwerkelijk een geur heeft. Wat is er nu leuker dan een bos rozen kado doen die ook nog eens lekker ruikt!

Bent u al overtuigd van de schoonheid van de Red Naomi? Dan kunt u deze veilig en snel in de gewenste hoeveelheid bestellen op Rozen.nl.