Rouw

Rozen.nl biedt diverse rouwboeketten en andere rozen en rouwkaartjes voor op een begrafenis of een crematie. Onderstaande is slechts een greep uit ons assortiment. Rouwharten - speciale rouwstukken, in de lievelingskleur van de overledene.... rozenblaadjes om te strooien, bij ons altijd van verse rozen.  Heeft u een speciale wens, vraag het ons, wij kunnen het maken.

Actieve filters

Welk rozen rouwboeket op een uitvaart?

Welke rozen het meest geschikt zijn voor een uitvaart is natuurlijk afhankelijk van de wens van de overledene. Bij alle rozen die wij bezorgen voor op een uitvaart zorgen we ervoor dat deze van uitstekende kwaliteit zijn. Ook het rouwboeket met rozen moet er op zijn allermooist uit zien om een laatste eer te bewijzen. Als rouwstukken bieden wij een open rozen hart en een gesloten hart. Beide harten kunnen in een kleur naar keuze door ons gemaakt worden. Daarnaast bieden wij ook een klassiek rouwstuk met witte rozen, welke we in diverse maten kunnen leveren. Wilt u een andere kleur rozen in het rouwstuk? Dat is zeker mogelijk! U kunt uw wensen doorgeven bij het plaatsen van de bestellingen. Tot slot kunt u bij rozen.nl ook diverse extra’s bestellen om de laatste eer aan uw dierbare extra bijzonder te maken. Wij bieden hiervoor diverse condoleance kaartjes en speciale linten voor op de rouwstukken met uw persoonlijke tekst er op. Ook op de rouwkaartjes kunt u een persoonlijke tekst toevoegen.

Rozen bestellen voor een begrafenis of crematie

Wij begrijpen dat het overlijden van een dierbare soms onverwachts is. Om de zorgen wat betreft het rouwboeket uit handen te nemen kun u deze gemakkelijk online bestellen bij rozen.nl. Geef bij uw bestelling even aan wanneer de rozen geleverd moeten worden dan zorgen wij dat dit in orde is. Wij ontvangen ook regelmatig bestellingen voor persoonlijke rouwstukken. Het maken en verpakken van persoonlijk rouwwerk kost veel tijd, waardoor dit soort bestellingen alleen mogelijk zijn in de regio Den Haag en Rotterdam. Wij komen de rouwstukken dan persoonlijk afleveren bij verschillende rouwcentra in deze regio. Voor meer informatie hierover kun u altijd even contact met ons opnemen.