Geverfde rozen

Geverfde rozen zijn een geweldige keuze wanneer u op zoek bent naar bijzondere rozen in veel verschillende kleuren. Onze rozen zijn in een nacht veranderd van crème naar een blauwe, licht blauwe, paarse of groene kleur. 

Actieve filters

Met een boeket geverfde rozen kunt u uw geheime liefde aan iemand verklaren. Rozen zijn er dan ook in allerlei verschillende kleuren, van wit, geel, rood en zelfs blauw, groen en paars! Al onze geverfde rozen zijn per stuk verkrijgbaar maar u kunt ook bijvoorbeeld 20 of 50 rozen in een keer bestellen. U vraagt zich misschien af hoe rozen zo'n bijzondere kleur krijgen. De rozen worden niet letterlijk geverfd, maar ze worden in gekleurd water gezet. De rozen drinken het water en de kleurstof uit het water komt uiteindelijk in de knoppen van de rozen terecht. 

Verschillende kleuren rozen

Bij Rozen.nl vindt u dan ook rozen in verschillende kleuren. Zo staat de kleur blauw voor mysterie en intriges, maar naast blauwe rozen vindt u in onze webshop ook paarse rozen, groene rozen en licht blauwe rozen. Elke kleur kunt u voor een bijzondere gelegenheid gebruiken. Rozen die lichtblauw van kleur zijn kunt u bijvoorbeeld heel leuk als decoratie tijdens een babyshower gebruiken of wanneer u net ouders bent geworden van een prachtige zoon. De kleur paars staat daarentegen voor rust en spiritualiteit en deze kleur wordt ook gelinkt aan trots en betovering. Ook deze kleur kunt u dus voor verschillende gelegenheden gebruiken.  

Bestel geverfde rozen bij rozen.nl

Bij rozen.nl bestelt u gemakkelijk en snel unieke geverfde rozen. Onze rozen komen direct van kweker, en zijn circa 70 cm lang! Wij verzenden uw rozen gratis vanaf €90,- in Nederland en België. Bestelt u doordeweeks voor 11 uur? Dan worden uw rozen de volgende dag al geleverd binnen Nederland. Heeft u vragen over geverfde rozen, of heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact met ons op en wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden!