Paars

Bestel een prachtige bos paarse rozen direct van de kweker bij u thuisbezorgd. U kunt bij ons paarse rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Maak iemand blij met een bos paarse rozen of bestel paarse rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

Bos paarse rozen

Op zoek naar een bos paars rozen? Dan zit u bij Rozen.nl helemaal op de juiste plek. Met een bos paarse rozen brengt u extra kleur in huis. 

Boeket met rode rozen

Bij Rozen.nl stellen wij een mooie bos paarse rozen voor u samen. Onze bossen paarse rozen blijven lang goed. Wij geven dan ook een vaasgarantie van minimaal 1 week, maar horen van veel van onze klanten dat 2 weken ook zonder problemen gehaald wordt. Als u een bos paarse rozen bij ons besteld kunt u hier dus voor een lange periode van genieten.

Bos rode rozen bestellen

Als u een bos paarse rozen wilt bestellen, doet u dat het voordeligst bij Rozen.nl. Bovendien geniet u voor minimaal een week van de bos paarse rozen, want wij geven een vaasgarantie van een week. Vergeten om een bos paarse rozen te kopen? Geen paniek. Bij Rozen.nl hebben wij ook Same Day Delivery. Bestellingen die op werkdagen voor 11:00 ‘s morgens besteld zijn kunnen dezelfde avond nog geleverd worden. Zo hoeft u niet met lege handen aan te komen.