12 Rode Rozen

Bestel prachtige rode rozen direct van de kweker. U kunt bij ons rode rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Wist u dat rode rozen bekend staan om hun wonderlijke schoonheid en heerlijke geur? Maak iemand blij met een bos rode rozen of bestel rode rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

12 rode rozen

Op zoek naar een bos met 12 rode rozen? Perfect aantal om weg te geven. Bij Rozen.nl hebben we bossen van 12 rode rozen van verschillende soorten rode rozen.

12 rode rozen betekenis

Een bos van 12 rode rozen heeft meerdere betekenissen. Zo is een bos van 12 rode rozen bij uitstek geschikt om te geven bij een huwelijksaanzoek. Net als 2 stuks overigens. Echter geeft een bos van 12 rode rozen net even wat meer gevoel van 2 losse rozen. Verder kan een bos van 12 stuks gezien worden als één roos voor iedere maand van het jaar dat u de ontvanger zult liefhebben. 

Verschillende soorten bossen 12 rode rozen

Bij Rozen.nl maken wij onderscheid tussen verschillende soorten bossen van 12 rode rozen. Zo heeft u altijd de keuze uit verschillende soorten rozen. Het kan namelijk zomaar zijn dat u (of uw geliefde) een voorkeur voor een kleur rood heeft. Bij Rozen.nl vindt u daarom 12 rode rozen in 3 uitvoeringen:

Alternatief op 12 rode rozen

Is 12 rode rozen toch niet helemaal het aantal waar u naar op zoek bent? Geen enkel probleem. Wij hebben andere aantallen voor u in een aparte categorie gezet om de keuze wat eenvoudiger te maken:

Uiteraard heeft u zelf ook nog de keuze om een afwijkend aantal rode rozen te bestellen. Voeg dan losse rozen toe aan uw bestelling tot het gewenste aantal. Wij zullen hier een mooie bos van maken.

Liever een andere kleur rozen? Ook dat is geen probleem. Wij hebben ook 12 witte rozen in bosvorm. Niet kleurrijk genoeg? Stel dan zelf een boeket samen met onze gekleurde rozen.  

12 rode rozen bestellen

Als u van plan bent om een bos met 12 rode rozen te bestellen doet u dat het beste bij Rozen.nl. Onze rozen blijven namelijk gegarandeerd 10 dagen mooi. Dat ze langer dan dat mooi blijven is ook zeker geen uitzondering. Bovendien hanteren wij snelle levertijden. Wist u dat het op werkdagen zelfs mogelijk is om dezelfde dag nog te leveren indien uw bestelling vóór 11:00 is geplaatst? Ideaal als u een jubileum bent vergeten of iemand wilt verrassen. Nog vragen over onze rozen? Neem dan vooral contact met onze klantenservice op.