Oranje

Actieve filters

De oranje roos staat o.a. voor passie en vrolijkheid, maar los daarvan is de oranje roos natuurlijk gewoon een mooie bloem. Via onze webshop kunt u eenvoudig oranje rozen bestellen en thuis laten bezorgen of bij iemand anders. Bijvoorbeeld om die persoon te verrassen. Er zijn maar weinig mensen die niet van rozen houden! Houdt u van oranje of andere daaraan gelinkte kleuren? Bekijk dan ook eens onze peach rozen.

Oranje rozen kopen

Via rozen.nl verkopen wij alleen A-kwaliteit oranje rozen die rechtstreeks van de kweker vandaan komen. Niet alleen betekent dit dat wij de mooiste rozen in ons assortiment hebben, maar bovendien hebben zij een bovengemiddelde vaastijd. De rozen zijn altijd dagvers, dus dat is extra lang genieten! Uiteraard kunt u de oranje roos ook combineren met andere kleuren rozen, zoals bijvoorbeeld de witte roos of de rode roos.

Vragen over een oranje roos?

Heeft u nog vragen over de oranje roos? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Heeft u een boeket oranje rozen op werkdagen voor 11.00 uur besteld? Dan worden ze de volgende dag nog bezorgd! U heeft ook de mogelijkheid om de oranje rozen dezelfde avond nog geleverd te krijgen wanneer u voor 11.00 uur bestelt.