24 Rode Rozen

Bestel prachtige rode rozen direct van de kweker. U kunt bij ons rode rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Rode rozen staan bekend om hun wonderlijke schoonheid en heerlijke geur. Maak iemand blij met een bos rode rozen of bestel rode rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

24 rode rozen

Op zoek naar een bos met 24 rode rozen? Leuk om weg te geven, maar natuurlijk nog leuker om te krijgen. Bij Rozen.nl hebben we verschillende bossen van 24 rode rozen van verschillende rode rozen.

Verschillende soorten bossen 24 rode rozen

Bij Rozen.nl maken wij onderscheid tussen een aantal verschillende bossen van 24 rode rozen. Zo heeft u altijd de keuze uit verschillende soorten rozen. Voor voorkeur hebben wij een perfecte roos. Bij Rozen.nl vindt u daarom 24 rode rozen in 3 uitvoeringen:

Alternatief op 24 rode rozen

Is 24 rode rozen toch niet helemaal het aantal waar u naar op zoek bent? Geen enkel probleem. Wij hebben andere aantallen voor u in een aparte categorie gezet om de keuze wat eenvoudiger te maken:

Staat het aantal rozen dat u wilt geven hier niet tussen? Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om een afwijkend aantal rode rozen in boeketvorm te bestellen. Voeg in dat geval losse rozen toe aan uw bestelling totdat u het gewenste aantal heeft. Wij maken hier een mooie bos van.

Liever een andere kleur rozen? Ook dat is geen probleem. Wij hebben ook 24 witte rozen in bosvorm. Niet kleurrijk genoeg? Stel dan zelf een boeket samen met onze gekleurde rozen.  

24 rode rozen bestellen

Als u van plan bent om een bos met 24 rode rozen te bestellen doet u dat het beste bij Rozen.nl. Onze rozen blijven namelijk gegarandeerd 10 dagen mooi. Dat ze langer dan dat mooi blijven is ook zeker geen uitzondering. Bovendien hanteren wij snelle levertijden. Wist u dat het op werkdagen zelfs mogelijk is om dezelfde dag nog te leveren indien uw bestelling vóór 11:00 is geplaatst? Ideaal als u een jubileum bent vergeten of iemand wilt verrassen. Nog vragen over onze rozen? Neem dan vooral contact met onze klantenservice op.