Rood

Bestel een prachtige bos rode rozen direct van de kweker bij u thuisbezorgd. U kunt bij ons rode rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Rode rozen staan bekend om hun wonderlijke schoonheid en heerlijke geur. Maak iemand blij met een bos rode rozen of bestel rode rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

Bos rode rozen

Op zoek naar een bos rode rozen? Dan zit u bij Rozen.nl helemaal op de juiste plek. Wij bieden bossen rode rozen aan in verschillende groottes en van verschillende soorten rode rozen. Zo maken wij onderscheid tussen de alom bekende Red Naomi rode roos, maar bieden wij ook de Red Eagle rode roos aan. Op zoek naar een wat donkerder gekleurde rode roos in boeketvorm? Dan is de Black Baccara rode roos waarschijnlijk wat u zoekt. 

Boeket met rode rozen

Een bos rode rozen wordt vaak met een reden gegeven. Of dat nu is om sorry te zeggen, iemand te feliciteren of gewoon omdat het een mooie uitstraling geeft in de woonkamer. Bij Rozen.nl stellen wij een mooie bos rode rozen voor u samen. Onze bossen rode rozen blijven lang goed. Wij geven dan ook een vaasgarantie van minimaal 1 week, maar horen van veel van onze klanten dat 2 weken ook zonder problemen gehaald wordt. Als u een bos rode rozen bij ons besteld kunt u hier dus voor een lange periode van genieten.

Grote bos rode rozen

Bij Rozen.nl vindt u verschillende grote bossen rode rozen. Zo is er altijd wel een bos rode rozen die het juiste aantal rozen heeft voor uw situatie. Kunt u dan alleen een bos rode rozen bestellen in deze aantallen? Nee hoor. Wij maken een boeket rode rozen met precies het aantal dat u het liefste heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op als u er op de webshop niet uitkomt. Om het u wat gemakkelijker te maken hebben de volgende onderverdeling gemaakt op basis van het aantal rode rozen in boeketvorm:

Bos rode rozen bestellen

Als u een bos rode rozen wilt bestellen, doet u dat het voordeligst bij Rozen.nl. Bovendien geniet u voor minimaal een week van de bos rode rozen, want wij geven een vaasgarantie van een week. Vergeten om een bos rode rozen te kopen? Geen paniek. Bij Rozen.nl hebben wij ook Same Day Delivery. Bestellingen die op werkdagen voor 11:00 ‘s morgens besteld zijn kunnen dezelfde avond nog geleverd worden. Zo hoeft u niet met lege handen aan te komen.