Zwart

Zwarte rozen zijn misschien niet de eerste soort waaraan u denkt bij het bestellen van rozen. Zwarte rozen zijn maar bij weinig bloemisten verkrijgbaar. Deze zeldzame rozen zijn erg populair bij veel mensen dankzij hun unieke uiterlijk. 

Actieve filters

Dat zwarte rozen bijzonder zijn, is wel duidelijk. Of u de rozen nu voor uzelf koopt, of om weg te geven aan een ander: deze hebben een excentriek uiterlijk. De kleur is heel geschikt voor een steunbetuiging of jubileum. Ook kunt u deze gebruiken als decoratie voor een feestje zoals Halloween of een zwart-wit feestje. U kunt de rozen in een boeket bestellen of kiezen voor losse rozen in combinatie met andere prachtige kleuren.

De zwarte rozen van rozen.nl zijn niet volledig zwart. Het is niet mogelijk om zwarte rozen op een natuurlijke wijze te kweken. Om zwarte rozen te creëren gebruiken wij de dieprode Red Naomi roos. Deze roos wordt met een kleurstof behandeld. Onze rozen komen rechtstreeks van de kweker.

Zwarte rozen voor themafeesten

Misschien niet de meest gebruikelijke kleur voor een roos, maar zeker de moeite waard. Zwarte rozen lenen zich uitstekend voor diverse themafeesten en steunbetuigingen. Om deze rozen te creëren, wordt gebruik gemaakt van de dieprode Red Naomi roos.

Zwarte rozen zijn uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden als themafeesten of steunbetuigingen. Voor zwart behandelen we de Red Naomi roos met een kleurstof. Tip: bestel ze op tijd om teleurstellingen te voorkomen. In de koelkast blijven ze meerdere dagen goed.

Zwarte roos van A-kwaliteit

Zwarte rozen bestellen kan heel eenvoudig en snel. Bestelt u doordeweeks vóór 11.00 ’s ochtends, dan heeft u ze diezelfde dag nog in huis! De rozen worden geleverd in een speciale waterdoos. Dit zorgt ervoor dat uw bestelling in een topconditie bij u thuis geleverd wordt zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft. Graag informeren wij u over de verzorging van de zwarte rozen. Wij raden aan om de rozen direct na ontvangst 2 centimeter schuin van de steel af te snijden. Hierna zet u de rozen in een vaas, gevuld met handwarm water. Hier voegt u de bloemenvoeding aan toe. Door deze verzorging blijven ze nog langer vers en kunt u optimaal genieten van uw rozen.

Heeft u speciale verzoeken? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen via de telefoon, mail of livechat.

Alleen verkrijgbaar vanaf 10 stuks.