12 Witte Rozen

Bestel prachtige witte rozen direct van de kweker. U kunt bij ons witte rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Witte rozen staan bekend om een mooie zachte uitstraling en heerlijke geur. Maak iemand blij met een bos witte rozen of bestel witte rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

12 witte rozen

Bent u op zoek naar een bos met 12 witte rozen? Leuk om weg te geven, maar natuurlijk nog leuker om te krijgen. Bij Rozen.nl hebben we verschillende bossen van 12 witte rozen van verschillende soorten witte rozen.

Verschillende soorten bossen van 12 witte rozen kopen?

Bij Rozen.nl maken wij onderscheid tussen een aantal verschillende bossen van 12 witte rozen. Zo heeft u altijd de keuze uit verschillende soorten rozen. Voor voorkeur hebben wij een perfecte roos. Bij Rozen.nl vindt u daarom 12 witte rozen in 2 uitvoeringen:

Avalanche+ witte roos

White Naomi witte roos

Alternatief op 12 witte rozen

Is 12 witte rozen toch niet helemaal het aantal waar u naar op zoek bent? Geen enkel probleem. Wij hebben andere aantallen voor u in een aparte categorie gezet om de keuze wat eenvoudiger te maken:

24 witte rozen

50 witte rozen

60 witte rozen

100 witte rozen

Staat het aantal rozen dat u wilt geven hier niet tussen? Het is bij ons ook mogelijk om een afwijkend aantal witte rozen in boeketvorm te bestellen. Voeg in dat geval losse rozen toe aan uw bestelling totdat u het gewenste aantal heeft. Wij maken hier een mooie bos van.

Liever een andere kleur rozen? Ook dat is geen probleem. Wij hebben ook 12 rode rozen in bosvorm. Niet kleurrijk genoeg? Stel dan zelf een boeket samen met onze gekleurde rozen.  

12 witte rozen bestellen

Als u van plan bent om een bos met 12 witte rozen te bestellen doet u dat het beste bij Rozen.nl. Onze rozen blijven namelijk gegarandeerd 10 dagen mooi. Dat ze langer dan dat mooi blijven is ook zeker geen uitzondering. Bovendien hanteren wij snelle levertijden. Wist u dat het op werkdagen zelfs mogelijk is om dezelfde dag nog te leveren indien uw bestelling vóór 11:00 is geplaatst? Ideaal als u een jubileum bent vergeten of iemand wilt verrassen. Nog vragen over onze rozen? Neem dan vooral contact met onze klantenservice op.