Red Naomi! - Rode rozen - 24 stuks REGULAR

Red Naomi! - Rode rozen - 24 stuks REGULAR

€ 52,75

Met 24 rode rozen iemand de liefde verklaren of een jubileum vieren? Vier het met onze meest gekweekte rozen in Nederland, 24 Red Naomi rozen. Deze prachtige licht geurende rozen hebben een lange vaasgarantie en zullen u zeker niet teleurstellen.

Iets mee bestellen?

Extra bijbestellen

Chocolade Love mix 300gr.

Chocolade Love mix 300gr.

Kaartje Kusje voor jou

Kaartje Kusje voor jou

Tekst invoeren
Kaartje Verjaardag

Kaartje Verjaardag

Tekst invoeren
Liefde kaartje

Liefde kaartje

Tekst invoeren

Misschien vind je het ook leuk

Hoeveelheid

24 rode rozen

Als u op zoek bent naar 24 rode rozen, dan bestelt u een bos Red Naomi. De Red Naomi is de meest gekweekte roos van Nederland. Dat is ook niet voor niks, want dankzij de klassieke uitstraling past deze bij veel verschillende gelegenheden. Heeft u bijvoorbeeld iets te vieren? Wilt u uw partner verrassen met een cadeau? Of fleurt u zelf helemaal op van 24 rode rozen op de keukentafel? Het maakt niet uit of u het als geschenk weggeeft of dat u uzelf een presentje gunt, met een bos 24 rode rozen slaat u nooit de plank mis.

Heeft u speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons is geen vraag te gek en tevredenheid van onze klanten staat altijd op nummer één. Wilt u bijvoorbeeld 25 rode rozen bestellen voor een 25-jarig jubileum? Dat is geen probleem. Wij zorgen dat het gewenste aantal in een mooie bos verwerkt wordt.

Kenmerken van een bos 24 rode rozen

  • Stuks: 24 rode rozen
  • Lengte: altijd minimaal 70 centimeter
  • Geweldige rode kleur
  • Grote knop met 55-75 bloemblaadjes
  • Geven een heerlijke licht geurende geur af

Wij vinden kwaliteit ontzettend belangrijk en twijfelen dan ook geen moment aan de kwaliteit van de kwekers waar wij mee samenwerken. Hierdoor kunnen wij u gerust een vaasgarantie geven van meer dan één week!

Leverspecificaties van onze 24 Red Naomi rode rozen

Bent u enthousiast geworden en wilt u 24 rode rozen kopen? Dat snappen wij maar al te goed. We zijn immers zelf ook ontzettend trots op onze geweldige rode rozen. Onze rozen worden nooit uit voorraad geleverd, maar wij verzenden alles vanaf onze locatie op de bloemenveiling in Naaldwijk. Uw bestelling wordt tevens geleverd in een grote doos waardoor de 24 rode rozen in zijn beste vorm bij u aankomen.

Rozen.nl
70 Items
Nieuw