Geel

Actieve filters

Waarom Gele rozen?

Gele rozen zijn erg geschikt om een vrolijke accent toe te voegen aan uw woning. Rozen in de kleur geel staan symbool voor kracht, verbondenheid en vrolijkheid. Een bos met gele rozen is dus ook een erg mooi cadeau om te geven aan een dierbare die je extra kracht wilt toewensen. Wij bieden prachtige gele rozen om uw huis een frisse look te geven of om cadeau te doen. Bij een cadeau is het ook mogelijk om een leuk kaartje toe te voegen aan de rozen. Zo maakt u het geschenk extra bijzonder en persoonlijk!

Ons assortiment gele rozen

Wij hebben een aantal mooie gele rozen in ons assortiment. De gele Lemon Finess Rozen is bijvoorbeeld een gele roos met een mooie volle knop. Of kies voor de Penny Lane rozen, een roos die vooral met Pasen erg geliefd is, maar u kunt natuurlijk het gehele jaar van deze roos genieten! De gele roos is ook erg mooi om te combineren in een bos met andere rozen in lichte tinten zoals zalm rozen of roze rozen.

Gele rozen bestellen en laten bezorgen

Op onze website is het mogelijk om de gele rozen per stuk te bestellen. Wij halen al onze rozen direct van de kweker waardoor ze altijd dagvers zijn. Doordat de rozen vers zijn, blijven deze ook nog eens extra lang mooi en kunt u langer van de bloemen genieten. Wanneer u de rozen op doordeweekse dagen voor 11:00 besteld, is het mogelijk dat ze vanavond nog geleverd worden! Heeft u speciale wensen voor uw bestelling? Neem contact met ons op en wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden!