50 Rode Rozen

Bestel prachtige rode rozen direct van de kweker. U kunt bij ons rode rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Wist u dat rode rozen bekend staan om hun wonderlijke schoonheid en heerlijke geur? Maak iemand blij met een bos rode rozen of bestel rode rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

50 rode rozen

Op zoek naar een bos met 50 rode rozen? Een prachtig aantal om weg te geven. 

Een bos 50 rode rozen

Bij Rozen.nl maken hebben wij een soort van 50 rode rozen. Bij Rozen.nl vindt u een bos met 50 rode rozen in de uitvoering:  

Alternatief op 50 rode rozen

Is 50 rode rozen toch niet helemaal het aantal waar u naar op zoek bent? Geen enkel probleem. Wij hebben andere aantallen voor u in een aparte categorie gezet om de keuze wat eenvoudiger te maken:

Uiteraard heeft u zelf ook nog de keuze om een afwijkend aantal rode rozen te bestellen. Voeg dan losse rozen toe aan uw bestelling tot het gewenste aantal. Wij zullen hier een mooie bos van maken.

Liever een andere kleur rozen? Ook dat is geen probleem. Wij hebben ook 50 witte rozen in bosvorm. Niet kleurrijk genoeg? Stel dan zelf een boeket samen met onze gekleurde rozen.  

50 rode rozen bestellen

Als u van plan bent om een bos met 50 rode rozen te bestellen doet u dat het beste bij Rozen.nl. Onze rozen blijven namelijk gegarandeerd 10 dagen mooi. Dat ze langer dan dat mooi blijven is ook zeker geen uitzondering. Bovendien hanteren wij snelle levertijden. Wist u dat het op werkdagen zelfs mogelijk is om dezelfde dag nog te leveren indien uw bestelling vóór 11:00 is geplaatst? Ideaal als u een jubileum bent vergeten of iemand wilt verrassen. Nog vragen over onze rozen? Neem dan vooral contact met onze klantenservice op.