Avalanche+

Op zoek naar de meest verkochte witte roos van Nederland? Dan zijn de Avalanche+ witte rozen wat u zoekt. Deze prachtige rozen doen het erg goed op bruiloften en menig BN’er heeft gekozen voor deze prachtige roos. Bestel de Avalanche+ witte rozen van minimaal 70cm lang op Rozen.nl. Maak iemand heel blij met een bos Avalanche+ witte rozen, of bestel ze voor uzelf.

Actieve filters

Avalanche+ witte rozen

Op zoek naar de meest verkochte witte roos van Nederland? Dan zijn de Avalanche+ witte rozen wat u zoekt. Deze prachtige rozen doen het erg goed op bruiloften en menig BN’er heeft gekozen voor deze prachtige roos. Bij Rozen.nl bestelt u de Avalanche+ witte rozen per stuk, of in een bos vanaf 12 stuks tot een bos van wel 100 stuks.

De witte rozen hebben een grote bloem en zijn een aanvulling op ieder huishouden. De rozen hebben een frisse, levendige aanblik wat voor een prachtige uitstraling zorgt. De knoppen bloeien bijna altijd uit tot een mooie volle roos. De witte rozen hebben een goede houdbaarheid zodat u optimaal kunt genieten. 

Verschillende aantallen Avalanche+ witte rozen

Bij Rozen.nl vind u verschillende aantallen Avalanche+ witte rozen:

Avalanche+ witte rozen kopen bij Rozen.nl

Bij Rozen.nl zijn de Avalanche+ witte rozen altijd 70cm lang en van de beste kwaliteit. Dit garanderen wij omdat wij altijd in contact staan met onze kwekers. 

Bent u al overtuigd van de schoonheid van de Avalanche+ witte rozen? Dan kunt u deze veilig en snel in de gewenste hoeveelheid bestellen op Rozen.nl.