Rozenblaadjes

Rozenblaadjes kopen voor een feest of andere gelegenheid?  Bestelt u ze voor een bruiloft of een  huwelijksaanzoek? Wacht dan niet te lang met bestellen, en beter nog, neem een dag speling. Geef in de check out de datum op. Wij versturen dan just-in-time.

Staat je gewenste kleur er niet bij? Neem even contact met ons op, en waarschijnlijk kunnen we het ook leveren.

Actieve filters

Bent u op zoek naar rozenblaadjes van echte rozen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze webshop vindt u verse rozenblaadjes van echte rozen die dus ook een heerlijke geur afgeven! Rozenblaadjes kunt u voor verschillende gelegenheden gebruiken. Bijvoorbeeld voor het versieren van een bruiloftsfeest of de plechtigheid. Ze geven de ruimte een chique en sfeervolle uitstraling. Romantiek is met rozenblaadjes gegarandeerd!

Rozenblaadjes voor in bad

Wist u dat u rozenblaadjes ook voor in bad kunt gebruiken? Dit werd vroeger al gedaan door de Grieken en de Romeinen en tegenwoordig worden rozenblaadjes regelmatig nog in bad gebruikt! Het is niet alleen rustgevend en romantisch, het is ook nog eens goed voor de huid! De huid wordt namelijk gestimuleerd. Bovendien is een bad vol rozenblaadjes ook goed voor het haar! De bloedsomloop wordt namelijk geactiveerd waardoor het haar sterker wordt. Na een bad met rozenblaadjes bent u helemaal tot rust gekomen en zult u heerlijk in slaap vallen.

Echte rozenblaadjes met een heerlijke geur

Vaak worden voor bruiloften gedroogde rozenblaadjes gestrooid, maar voor het echte effect is het natuurlijk veel mooier om echte rozenblaadjes van verse rozen te gebruiken als decoratie. Bovendien geven verse rozenblaadjes een heerlijke geur af! Wij verkopen alleen rozenbladeren van de beste kwaliteit. Ze worden geleverd in een plastic zak met zipper sluiting dat de versheid van de rozenblaadjes waarborgt. Een zak bevat ruim een liter verse rozenblaadjes. Dat is voldoende om zeker vijf handjes te strooien. Door onze nauwe samenwerking met de kweker zijn wij in staat om de echte rozenblaadjes snel te leveren. In de koelkast kunt u de blaadjes ongeveer een week goed houden.

Verschillende kleuren rozenblaadjes

In onze webshop vindt u rozenblaadjes in verschillende kleuren. Om het u makkelijk te maken hebben we kleuren voor u op een rijtje gezet:

Rozenblaadjes kopen?

Bij Rozen.nl bent u aan het juiste adres om echte rozenblaadjes te kopen. Heeft u nog vragen over onze rozenblaadjes, of heeft u speciale verzoeken? Neem gerust contact met ons op via de telefoon, whatsapp, stuur een mail of via onze livechat en wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Rozenblaadjes bestellen bij Rozen.nl is een uitstekende keuze als u wilt kiezen voor kwaliteit en versheid!