Zwart

Bestel een prachtige bos zwarte rozen direct van de kweker bij u thuisbezorgd. U kunt bij ons zwarte rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Maak iemand blij met een bos zwarte rozen of bestel zwarte rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

Bos zwarte rozen

Op zoek naar een bos zwarte rozen? Dan zit u bij Rozen.nl helemaal op de juiste plek. Met een bos zwarte rozen brengt u extra kleur in huis. 

Boeket met zwarte rozen

Bij Rozen.nl stellen wij een mooie bos zwarte rozen voor u samen. Onze bossen zwarte rozen blijven lang goed. Wij geven dan ook een vaasgarantie van minimaal 1 week, maar horen van veel van onze klanten dat 2 weken ook zonder problemen gehaald wordt. Als u een bos zwarte rozen bij ons besteld kunt u hier dus voor een lange periode van genieten.

Grote bos zwarte rozen

Bij Rozen.nl vindt u verschillende grote bossen zwarte rozen. Zo is er altijd wel een bos zwarte rozen die het juiste aantal rozen heeft voor uw situatie. Kunt u dan alleen een bos zwarte rozen bestellen in deze aantallen? Nee hoor. Wij maken een boeket zwarte rozen met precies het aantal dat u het liefste heeft. Neem hiervoor gerust contact met ons op als u er op de webshop niet uitkomt. Om het u wat gemakkelijker te maken hebben de volgende onderverdeling gemaakt op basis van het aantal zwarte rozen in boeketvorm:

Bos zwarte rozen bestellen

Als u een bos zwarte rozen wilt bestellen, doet u dat het voordeligst bij Rozen.nl. Bovendien geniet u voor minimaal een week van de bos zwarte rozen, want wij geven een vaasgarantie van een week. Vergeten om een bos zwarte rozen te kopen? Geen paniek. Bij Rozen.nl hebben wij ook Same Day Delivery. Bestellingen die op werkdagen voor 11:00 ‘s morgens besteld zijn kunnen dezelfde avond nog geleverd worden. Zo hoeft u niet met lege handen aan te komen.