50 Witte Rozen

Bestel prachtige witte rozen direct van de kweker. U kunt bij ons witte rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Maak iemand blij met een bos witte rozen of bestel witte rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

50 witte rozen

Wilt u 50 witte rozen bestellen? Leuk om te geven aan uw partner, vriend of familie. Maar natuurlijk nog leuker om te krijgen. Bij Rozen.nl hebben we verschillende bossen van 50 witte rozen direct van de kweker.

Verschillende soorten bossen 50 witte rozen

Bij Rozen.nl maken wij onderscheid tussen een aantal verschillende bossen van 50 rode rozen. Zo heeft u altijd de keuze uit verschillende soorten rode rozen. Voor elke klant hebben wij de perfecte roos. Bij Rozen.nl vindt u daarom rode rozen in 3 uitvoeringen:

  • Avalanche+ witte roos
  • White Naomi witte roos

Alternatief op 100 witte rozen

Is 100 witte rozen toch niet helemaal het aantal waar u naar op zoek bent? Geen enkel probleem. Wij hebben andere aantallen voor u in een aparte categorie gezet om de keuze wat eenvoudiger te maken:

Staat het aantal rozen dat u wilt geven hier niet tussen? Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om een afwijkend aantal witte rozen in boeketvorm te bestellen. Voeg in dat geval losse rozen toe aan uw bestelling totdat u het gewenste aantal heeft. Wij maken hier een mooie bos van.

Liever een andere kleur rozen? Ook dat is geen probleem. Wij hebben ook 50 rode rozen in bosvorm. Niet kleurrijk genoeg? Stel dan zelf een boeket samen met onze gekleurde rozen.  

100 witte rozen bestellen

Als u van plan bent om een bos met 100 witte rozen te bestellen doet u dat het beste bij Rozen.nl. Onze rozen blijven namelijk gegarandeerd 10 dagen mooi. Dat ze langer dan dat mooi blijven is ook zeker geen uitzondering. Bovendien hanteren wij snelle levertijden. Wist u dat het op werkdagen zelfs mogelijk is om dezelfde dag nog te leveren indien uw bestelling vóór 11:00 is geplaatst? Ideaal als u een jubileum bent vergeten of iemand wilt verrassen. Nog vragen over onze rozen? Neem dan vooral contact met onze klantenservice op.