Blauw

Bestel een prachtige bos blauwe rozen direct van de kweker bij u thuisbezorgd. U kunt bij ons blauwe rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Blauwe rozen zijn wel iets kwetsbaarder dan standaard rozen maar dit wordt goedgemaakt door de prachtige kleur. Maak iemand blij met een bos blauwe rozen of bestel blauwe rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

Bos blauwe rozen

Wilt u graag een bos rozen kopen maar dan in een unieke kleur? Dan zijn de bos blauwe rozen van Rozen.nl precies wat u zoekt. Met een bos blauwe rozen brengt u extra kleur in huis.  

Blauwe rozen boeket

Een boeket blauwe rozen geeft net dat beetje extra ten opzichte van een bos rode rozen of een bos witte rozen. Vindt u rozen mooi, maar geeft u liever geen rode rozen? Dan is het een uitkomst om een blauwe rozen boeket te geven aan uw geliefde, vrienden, familie of kennissen. Bij Rozen.nl heeft u bovendien de keuze uit twee verschillende soorten blauwe rozen boeketten. Namelijk de licht blauwe bos rozen en de donker blauwe bos rozen. Zo kunt u de bos blauwe rozen perfect laten aansluiten op de kleuren van uw interieur.

Groot blauwe rozen boeket

Bij Rozen.nl koopt u een groot boeket blauwe rozen dat gegarandeerd een week mooi blijft. Bij de meeste mensen blijft het boeket blauwe rozen zelfs twee weken mooi. Zo geniet u optimaal van kleur in uw huis. De boeketten blauwe rozen van Rozen.nl worden gemaakt met de Vendela roos. Deze kan door middel van speciale kleurstof blauw gemaakt worden, zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de roos. Onze rozen specialisten weten precies hoeveel kleurstof er nodig is om de rozen de mooie blauwe kleur te geven. Op zoek naar een groot boeket blauwe rozen? Bij ons vindt u bossen blauwe rozen in 12 stuks, 24 stuks, 50 stuks, 60 stuks en 100 stuks. Liever een afwijkend aantal? Geen enkel probleem. Bestel dat het aantal rozen dat u graag als boeket wilt geven of neem contact op met onze klantenservice.

Bos blauwe rozen bestellen

Blauwe rozen bestellen doet u bij Rozen.nl niet alleen met de beste kwaliteit, maar ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien hanteren wij snelle levertijden en is het op weekdagen zelfs mogelijk om gebruik te maken van same day delivery. Let wel op dat de bestelling dan voor 11:00 geplaatst moet zijn. Advies nodig bij het kiezen van de juiste roos? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice.