Bedrukte rozen

Voor iedere gelegenheid kunnen we een roos bedrukken om anderen echt te verrassen.  Kies uw kleur en logo en wij bezorgen uw speciale rozen. 

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Voor speciale gelegenheden is het mogelijk om rozen te laten bedrukken met een tekst of logo. Verras mensen zo met een persoonlijke boodschap op uw rozen. Val bijvoorbeeld extra op bij zakelijke gelegenheden, zoals etentjes, beurzen, productlanceringen of gewoon als relatiegeschenk. Daarnaast kan het ook een leuke geschenk zijn aan gasten op uw bruiloft. Bij elk bijzondere moment of evenement zijn er mogelijkheden om bedrukte rozen te gebruiken. Met onze tool voor bedrukking komt uw tekst of logo prachtig op de roos te staan. Natuurlijk gebruiken we ook grootbloemige rozen van goede kwaliteit om de bedrukking er mooi uit te laten zien. Zo kunt u mensen echt verrassen met een goede kwaliteit roos met een duidelijke boodschap. Wilt u nog meer inspiratie voor het gebruik van rozen bij evenementen of speciale gelegenheden? Kijk ook eens naar onze prachtige eetbare rozen.

Mogelijkheden voor bedrukte rozen

Er zijn allerlei mogelijkheden om uw bedrukte rozen helemaal in uw smaak te maken of bij een thema te laten passen. Zo hebben we een uitgebreide database met een groot aantal teksten in diverse talen om uit te kiezen. Ook kunt u ervoor kiezen de bedrukte rozen nog persoonlijker te maken met uw eigen tekst of logo. Deze gekozen bedrukking kan in wit, zwart of goudkleurig, afhankelijk van de kleur van de roos. Maak een keuze uit onze grootbloemige rode of witte rozen. Bij beide kleuren geldt er een minimum aantal van 50 stuks vanwege de druktechniek. Maak een keuze uit de verschillende opties en bestel de rozen gemakkelijk online. Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies ontvangen over bedrukte rozen? Neem dan contact met ons op!