Regenboog

Bestel een prachtige bos regenboog rozen direct van de kweker bij u thuisbezorgd. U kunt bij ons regenboog rozen bestellen van minimaal 70cm lang. Maak iemand blij met een bos regenboog rozen of bestel regenboog rozen voor uzelf. Wij bieden snelle levering door heel Nederland en zelfs dezelfde dag levering.

Actieve filters

Bos Regenboog rozen

Regenboog rozen zijn bijzondere rozen waarbij verschillende kleuren in één roos zijn verwerkt. Hoe regenboog rozen hun bijzondere kleuren krijgen is een geheim proces, wat ze extra bijzonder maakt. Elk rozenblaadje op een regenboog roos heeft zijn eigen kleur waardoor ze samen een prachtige regenboog roos vormen.

Gelegenheden Regenboog rozen

Dankzij de verschillende kleuren in de regenboog roos heeft deze geen specifieke betekenis zoals wel het geval is bij bijvoorbeeld standaard rode rozen die liefde en passie symboliseren of witte rozen die staan voor loyaliteit. Doordat er geen specifieke betekenis gelinkt wordt aan de regenboog roos, zijn deze geschikt voor heel veel verschillende gelegenheden. Zo staan ze bijvoorbeeld erg mooi als decoratie op een verjaardagsfeestje of kunt u tijdens een Pride feestje met een regenboog roos laten zien dat iedereen zichzelf mag zijn. Kortom, er zijn genoeg gelegenheden waarbij een regenboog roos een gepaste bloem is om te dragen of om mee te decoreren. Let wel op! De regenboog rozen zijn in de winter iets kleiner dan in de zomer.

Regenboog Rozen Bestellen bij Rozen.nl

Bij Rozen.nl kunt u deze bijzondere regenboog rozen per stuk bestellen of in een bos van 12 stuks Onze rozen komen vers van de kweker en zijn minimaal 70 centimeter lang. Wanneer u uw bestelling op werkdagen voor 11:00 uur plaatst, heeft u de mogelijkheid dat ze dezelfde avond nog bezorgd worden! Heeft u speciale wensen wat betreft uw bestelling? Neem dan zeker contact met ons op en wij zullen rekening houden met uw wensen!