Rozen op Moederdag laten bezorgen

person Gepost door: Rozen.nl list In: Rozenweetjes Op:
Rozen op Moederdag laten bezorgen

Het is weer bijna Moederdag! Verras jouw moeder met een mooie bos rozen. Wil jij zeker weten dat de rozen op Moederdag geleverd worden? Lees in deze blog hoe!

Moederdag staat weer voor de deur! 10 mei is de dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Hoe kun je haar nu beter verrassen dan met een mooie bos verse rozen. De huidige omstandigheden maken het lastiger om bij je moeder langs te gaan op Moederdag. Door een mooie bos rozen bij haar te laten zorgen, kun je haar alsnog een mooie dag bezorgen. Moederdag is ook een mooie dag om je oma in het zonnetje te zetten. Stuur haar ook een mooie bos rozen om haar een hart onder de riem te steken in deze moeilijke periode!

 

Rozen sturen naar je moeder

Bij rozen.nl vind je diverse mooie rozen die je bij je moeder of oma kan laten bezorgen op 10 mei. Je kunt haar bijvoorbeeld verrassen met een bos klassieke rode rozen of stuur haar een boeket met rozen in vrolijke lente kleuren zoals zalm rozen of roze rozen. Daarnaast is het leuk om het cadeau extra bijzonder te maken door er een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Je kunt een mooi kaartje toevoegen aan het boeket met een lieve boodschap of je kunt de rozen bedrukken met een persoonlijke boodschap. Als leuk extraatje kun je je moeder of oma ook nog verrassen met een doosje luxe bonbons of een lekker flesje bubbels. Zo bezorg je haar zeker een mooie Moederdag, ook als je niet bij haar kunt zijn!

 

Waarom bestellen bij rozen.nl?

Wij halen onze rozen vers bij de kweker, hierdoor zijn de rozen altijd van topkwaliteit! Wanneer je een bestelling plaatst voor 12:00 uur op vrijdag 8 mei, dan kunnen wij de rozen op zondag bij jouw moeder laten bezorgen! Heb je vragen of speciale wensen voor je bestelling? Neem dan zeker contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag om een heel bijzonder Moederdag cadeau te bezorgen bij je moeder!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag zaterdag Januari Februari Maart april Kunnen juni- juli- augustus september oktober november december