“Geslaagd”-bloemen als examencadeau

person Posted By: Rozen.nl list In: Rozenweetjes On: comment Comment: 0 favorite Hit: 3277

Binnenkort iemand feliciteren met het slagen voor een opleiding of diploma? Vertel het met rozen! In deze blog lees je tips voor het perfecte geslaagd-boeket!

Is uw kind, kleinkind of partner geslaagd voor zijn of haar diploma? Van harte gefeliciteerd! Natuurlijk bent u trots en wilt u een geschikt examencadeau geven. Daarvoor bent u bij rozen.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk heel veel mooie rozen om een “geslaagd”-boeket van te maken. Stelt u liever zelf een boeket samen? Zoek dan de mooiste “geslaagd”-bloemen bij elkaar en kies een leuk kaartje.

 

Onze tips voor mooie “geslaagd”-bloemen

De een houdt van traditionele rode rozen, de ander juist van heel veel kleurtjes. Welke kleur(en) “geslaagd”-bloemen passen het best bij de geslaagde? Daar kunnen we u niet bij helpen. Maar we vertellen u wel graag waar u bij ons uit kunt kiezen.

 

  • Rode rozen, los of als boeket. Deze kleur staat voor liefde en vrolijkheid.
  • Witte rozen, los of als boeket. Deze kleur staat voor loyaliteit en respect. 
  • Boeket blauwe rozen, de kleur van spiritualiteit en inspiratie.
  • Boeket roze rozen, de kleur van bewondering en vreugde.
  • Boeket paarse rozen. Deze kleur staat voor betovering en liefde.
  • Boeket regenboog rozen. Dat zijn heel bijzondere rozen, die allemaal meerdere kleuren hebben gekregen. Bijvoorbeeld paars, oranje en blauw in één roos.U kunt bijvoorbeeld kiezen voor witte rozen, die respect voor de geslaagde uitdrukken. Of voor blauwe rozen, waarmee u laat zien dat de geslaagde u inspireert. Maar veel mensen weten niet precies wat een rozenkleur betekent. Daarom raden wij u aan eerst te kijken naar wat uw (klein)kind of partner mooi vindt. 

 

Zo dragen gothic-tieners veel zwarte kleding en zwarte make-up. Voor hen is een bosje zwarte rozen dus perfect, al heeft u er vanwege de kleur misschien andere associaties bij. Andere tieners vinden juist de regenboog rozen “cool”, omdat ze zo uniek zijn en mooie, felle kleuren hebben. Als een volwassene slaagt, wil hij of zij vaak wat rustigere boeketten dan de regenboog rozen. Dan is bijvoorbeeld een combinatie van witte of rode rozen handig.

Vindt u een heel “geslaagd”-boeket te veel van het goede? Dan kunt u ook een per stuk verpakte roos bestellen. Die roos zit dan verpakt in een waterflesje of een feestelijke hoes. Dat komt minder uitbundig over dan een groot boeket, maar is vaak wel praktischer. Helemaal als u niet de enige bent die “geslaagd”-bloemen als examencadeau geeft.

 

Een boeket als examencadeau voor elk behaald examen

Basisschool, middelbare school, rijexamen, vervolgopleiding, cursus… in een leven legt u heel wat examens af. Dat geldt ook voor uw vrienden, partner en (klein)kinderen. Maar welk “geslaagd”-boeket past nou goed bij welk examen? Wij zetten de meest behaalde examens voor u op een rijtje.

Is uw (klein)kind geslaagd voor de CITO-toets? Veel basisschoolkinderen geven nog weinig om bloemen. Een enkele witte of rode roos is daarom een goede keuze. Voor middelbarescholieren ligt dit al anders. Zij worden vaak blij van een klein boeket, maar laten dit als echte tieners niet altijd duidelijk merken. Helaas geven veel middelbare scholen geen bloemen bij de uitreiking. Voor u dus een goede reden om zelf een “geslaagd”-boeket te geven.

En heeft uw (klein)kind of partner de vervolgopleiding gehaald? Of het nou gaat om mbo, hbo of de universiteit, dit is vaak het belangrijkste diploma in iemands leven. En het diploma waar uw kennis het meest trots op zal zijn. Daar past dan ook een mooie beloning bij. Zoals een “geslaagd”-boeket in combinatie met lekkere chocolade. Of een fles champagne voor het feestje, als uw (klein)kind of partner het diploma uitgebreid viert. 

Ook op latere leeftijd doen mensen nog een examen. Bijvoorbeeld voor een praktische EHBO-cursus, een cursus om een hogere functie te kunnen krijgen of een opleiding om zich om te laten scholen. Vaak is hier geen diploma-uitreiking bij. Juist dan is een bloemetje als examencadeau een lief gebaar om te geven. En extra bijzonder om te krijgen. 

 

Een “geslaagd”-boeket bij Rozen.nl

Met rozen in 6 verschillende kleuren en prachtige regenboog rozen vind je bij Rozen.nl altijd wel een “geslaagd”-boeket in de favoriete kleur van jouw (klein)kind of partner. We bieden jou ook per stuk verpakte rozen aan. Daarbij kun je ook de kleur roos kiezen. Dus of je nu voor een uitbundig “geslaagd”-boeket of een enkele roos gaat, bij ons bestel je altijd een prachtig examencadeau. 

Tip: laat ze de dag voor de uitreiking bij jou thuis bezorgen als je de rozen persoonlijk wil geven. Of laat ze na de uitreiking bij jouw kennis thuis bezorgen. Daar blijven ze gemiddeld een week goed.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december