Green Friday 2022

person Gepost door: Rozen.nl list In: Rozenweetjes Op:
Green Friday 2022

Niet Black Friday maar Green Friday. Wij gaan dit jaar tijdens Black Friday op Groen. Wij willen het uitputten van de aarde namelijk tegengaan. Bij de verkoop van elke roos doneren wij € 0,25 aan Trees For All. 

Green Friday 2022

Green Friday ontstond als een reactie op Black Friday, de dag dat kortingen en acties ons om de oren vliegen en waarbij impulsaankopen en overconsumptie de overhand nemen. Het klimaat en het milieu krijgen het zwaar te verduren en de aarde putten wij op deze manier in rap tempo uit. Daarom gaan wij samen met Trees for All en vele anderen op Groen. Samen met Trees for All planten we bomen via duurzame bosprojecten in Nederland en Borneo.

Het doel? Met z’n allen 50.000 bomen planten. Zo zetten we ons samen in voor een groene en gezonde aarde.

 

Duurzaamheid

Wij zijn dagelijks bezig met duurzaamheid, zo werken wij voor 99% met Nederlands geteelde rozen. Daarmee proberen wij onze footprint zo laag mogelijk te houden. Tijdens Green Friday willen we het uitputten van de aarde tegengaan door te stoppen met de overconsumptie en impulsaankopen op Black Friday en ons - net als vorig jaar - op deze manier nog meer in te zetten voor het milieu. Daarom gaan wij vandaag op Groen!

 

Green Friday actie Rozen.nl

Draag jij samen met ons bij aan Green Friday? Bij elke gekochte roos doneren wij van vrijdag 25 november t/m zondag 27 november € 0,25 aan Trees for All. 

 

Speciaal voor Green Friday hebben we onze groene Lemonade rozen weer op voorraad. Bekijk ze hier!

En bekijk hier ons gehele assortiment.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag zaterdag Januari Februari Maart april Kunnen juni- juli- augustus september oktober november december