De mooiste rozen in de zomer!

person Gepost door: Rozen.nl list In: Rozenweetjes Op:
De mooiste rozen in de zomer!

De zomer staat voor de deur! Tijd om te genieten van al het mooist wat dit seizoen te bieden heeft. Je kunt je huis of tuin een zomerse uitstraling geven met rozen in vrolijke kleuren. Bij ons vind je een ruim assortiment rozen in diverse kleuren om de mooiste decoraties mee te maken.

De zomer staat voor de deur! Tijd om te genieten van al het mooist wat dit seizoen te bieden heeft. Je kunt je huis of tuin een zomerse uitstraling geven met rozen in vrolijke kleuren. Bij ons vind je een ruim assortiment rozen in diverse kleuren om de mooiste decoraties mee te maken. Vooral lichte rozen zijn erg mooi in de zomer. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld diverse witte rozen die erg mooi te combineren zijn met zalmkleurige rozen. Je kunt je huis of tuin op allerlei manieren aankleden met rozen in de zomer. Zo kun je natuurlijk een mooi boeket rozen door ons laten samenstellen of kun je de rozen planten in een pot op je terras of balkon!

Trosrozen in de zomer

Met trosrozen heb je met 10 stelen al een prachtige boeket. Trosrozen bevatten soms wel 7 tot 10 rozen per steel! De trosroos ziet er heel sprookjesachtig uit en heeft een heerlijke geur. Het bijzondere van deze roos is dat het extra lang doorbloeit wanner deze goed verzorgd wordt! Zo kun je ook na de zomer nog blijven genieten van deze vrolijke bloem. 

Rozen voor speciale gelegenheden in de zomer

Behalve dat je je eigen huis of tuin kan opfleuren met zomerse rozen, zijn er vaak ook bijzondere gelegenheden in de zomer om rozen te gebruiken. Neem bijvoorbeeld rozen voor bruiloft om de mooiste dag uit jouw leven aan te kleden. Of je kunt rozen opsturen naar een dierbare die jarig is in de zomer. Kortom bij ons vind je de perfecte roos voor elke gelegenheid in de zomer. Wanneer je rozen bij ons besteld voor 11 uur ’s ochtends, proberen wij deze dezelfde dag nog te bezorgen. Speciale wensen voor de bestelling? Neem dan zeker contact met ons op!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag zaterdag Januari Februari Maart april Kunnen juni- juli- augustus september oktober november december