Red Naomi! - Rode rozen - 100 stuks REGULAR

Red Naomi! - Rode rozen - 100 stuks REGULAR

€ 217,75

Deze prachtige 100 rode rozen zullen u nooit teleurstellen! Deze 100 Red Naomi rozen hebben een lange vaasgarantie en geven een heerlijk subtiel geurtje af. 100 in een bos is een ultieme liefdesverklaring!

Iets mee bestellen?

Extra bijbestellen

Chocolade Love mix 300gr.

Chocolade Love mix 300gr.

Kaartje Kusje voor jou

Kaartje Kusje voor jou

Tekst invoeren
Kaartje Verjaardag

Kaartje Verjaardag

Tekst invoeren
Liefde kaartje

Liefde kaartje

Tekst invoeren

Misschien vind je het ook leuk

Hoeveelheid

100 rode Red Naomi rozen

Om een bos van 100 rode rozen kunt u niet heen. Dit ultieme geschenk wordt niet snel vergeten en is dan ook erg leuk om te geven. Met een bos van 100 rode Red Naomi rozen is het tonen van uw liefde erg makkelijk. Gaat u bijvoorbeeld op één knie en overspoelt u uw partner graag met nog wat extra liefde? Kies dan voor een boeket van 100 rode rozen. De Red Naomi roos is de meest gekweekte roos in Nederland en is dan ook kwalitatief de beste in zijn soort. Het is de juiste keuze als u gaat voor een bos 100 rode rozen.

Bij speciale wensen of vragen over de 100 rode Red Naomi rozen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u bijvoorbeeld één witte roos in het boeket van 100 rode rozen? Dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op door te bellen naar 017-4627441, te whatsappen naar 06-42044777 of een mail te sturen naar info@rozen.nl.

Kenmerken van een boeket 100 rode rozen

Met een boeket van 100 rode rozen maakt u indruk en bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij werken nauw samen met onze kwekers en bieden u hierdoor de beste prijs-kwaliteitsgarantie. Onze 100 rode Red Naomi rozen onderscheiden zich van andere rode rozen door de volgende kenmerken:

  • Stuks: 100 rode rozen
  • Lengte: minimaal 70 centimeter lang
  • Diepe rode kleur
  • Grote knop met 55-75 bloemblaadjes
  • Geven een subtiele en heerlijk lichte geur af
  • Lang houdbaar in de vaas

100 rode rozen bestellen

Heeft u de keuze gemaakt en wilt u 100 rode rozen kopen? Wij kunnen ons dat goed voorstellen want wij staan volledig achter de kwaliteit die wij leveren. Bovendien kunt u meteen een leuk kaartje toevoegen aan uw bestelling. U kunt zelf de tekst schrijven en wij zorgen dat dit erop komt te staan. De 100 rode rozen worden in een grote doos verpakt zodat het eenvoudig in ontvangst te nemen is en ze onbeschadigd bij u aan zullen komen.

Rozen.nl
532 Items
Nieuw