Red Naomi! - Rode rozen - REGULAR

Red Naomi! - Rode rozen - REGULAR

€ 2,25

De prachtige Red Naomi rozen, een intense volle rode kleur. Licht geurend, is dit de meest gekweekte rode roos in Nederland. Standaard leveren we 70cm, maar ook 80cm is mogelijk. Onze REGULAR kwaliteit komt van een van de betere kwekers van Nederland.

Iets mee bestellen?

Extra bijbestellen

Chocolade Love mix 300gr.

Chocolade Love mix 300gr.

Kaartje Kusje voor jou

Kaartje Kusje voor jou

Tekst invoeren
Kaartje Verjaardag

Kaartje Verjaardag

Tekst invoeren
Liefde kaartje

Liefde kaartje

Tekst invoeren
Lengte: 70 cm

Volumekortingen

Hoeveelheid Eenheidskorting Je bespaart
24 5% € 2,70
Hoeveelheid

Als u op zoek bent naar de meest gekweekte rode roos van Nederland, dan bestelt u de Red Naomi. De prachtige Red Naomi rozen zijn te bestellen in het door u gewenste aantal. Of u er 10 wilt bestellen, of toch liever 82 omdat er iemand jarig is, bij Rozen.nl kan het allemaal. Geef het gewenste aantal op en wij zorgen ervoor dat u een prachtige bos Red Naomi rozen ontvangt. Deze zijn duurder dan de gewone Red Naomi, maar dit is dan ook onze PREMIUM - range. Beter zijn ze niet te vinden, en dat is een GARANTIE. Geef zelf het gewenste aantal in tussen 1 en ..... Naarmate je er meer neemt zakt de prijs een klein beetje.

Alle Red Naomi rozen die wij leveren zijn altijd 70 CM lang en van uitstekende kwaliteit. We gebruiken geen extra groen omdat onze rozen dat niet nodig hebben. Wij kunnen de kwaliteit van de Red Naomi rozen waarborgen doordat wij in direct contact staan met de beste kwekers. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een top roos die u maar weinig tegenkomt.

De prachtige Red Naomi roos bestaat inmiddels al ruim 15 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot de belangrijkste rode roos. Deze topper wordt alleen gekweekt in Nederland en zit in het topsegment van de rode rozen. Een echte eyecatcher dus die in ieder huishouden voor een prachtige beleving zorgt. De liefdesroos gloeit in sensuele schoonheid en raakt u recht in het hart. Daarnaast heeft de Red Naomi een subtiele zoete geur en is daarmee een van de zeer weinige, grootschalig gekweekte roos die geurt. 

De kenmerken van de Red Naomi roos op een rij: 

  • Verkrijgbaar in alle aantallen
  • Lengte: bij ons altijd standaard 70 centimeter
  • Roos met perfecte rode kleur
  • Grote knop met 55-75 bloemblaadjes
  • Licht geurende mooiste rode roos

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op en wij regelen maatwerk voor u. Bij ons staat de tevredenheid van klanten altijd op 1. 

Bent u inmiddels al nieuwsgierig geworden naar de klasse en de schoonheid van deze soort? Bestel de Red Naomi rode rozen in elke gewenste hoeveelheid direct en veilig online bij Rozen.nl

Rozen.nl
47836 Items

Specifieke referenties

ean13
8700376820715
upc
872606567450
Nieuw