BOEKET VAN DE WEEK

Deze week met 5 oud roze chrysanten, 10 White Avalanche rozen en 5 Thlaspi. Dit boeket heeft een elegante en romantische uitstraling, die perfect past bij elke gelegenheid. Het boeket is geschikt voor elke gelegenheid en past bij elk interieur. 

Koop nu

Meest gekozen

ROZEN.NL

Rozen direct van de kweker

Aanbieding

Aanbieding van de week

Bekijk de aanbieding

WIT

De mooiste witte rozen

Shop witte rozen

Gelegenheid

Rozen voor een speciale gelegenheid

Shop speciale rozen
Rood

Prachtige rode rozen

Shop rode rozen

Rozen kopen bij rozen.nl

Koop eenvoudig online rozen bij Rozen.nl. Rozen.nl is een specialist in het verkopen van rozen. Ons ruime assortiment rozen is altijd vers, omdat wij ze direct bij de kweker halen. De rozen worden dan ook pas geknipt na uw bestelling. Vervolgens pakken zij we zorgvuldig in en worden de rozen direct verstuurd. Hierdoor zijn ze altijd van de beste kwaliteit! Zo garanderen wij goede kwaliteit met een lang vaasleven. Bovendien leveren wij uiterst snel en als u op werkdagen voor 09.00 uur besteld, kunt u de rozen vaak nog dezelfde dag geleverd krijgen. Dat is het gemak van bestellen op Rozen.nl. Of het voor uzelf is of een verrassing voor iemand anders, onze rozen bezorgen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen over het kopen van rozen? Neem dan contact met ons op!

Rozen in diverse kleuren en soorten

In ons assortiment vindt u rozen in diverse kleuren en soorten. Waarschijnlijk denkt u aan de standaard rode rozen en roze rozen, er zijn echter veel verschillende soorten rozen met ieder zijn eigen eigenschappen. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor witte rozen en zalm rozen en bijvoorbeeld ook voor rozenblaadjes in verschillende kleuren welke perfect zijn voor een bruiloft. Daarnaast bevat ons assortiment ook meer bijzondere rozen zoals blauwe rozen, regenboog rozen en trosrozen. Wilt u extra uitpakken? Bekijk dan onze accessoires en extra’s om uw cadeau compleet te maken. Kies uit verschillende leuke kaartjes, vazen en chocolade om bij uw rozen te geven.

Rozen bestellen met gegarandeerde levering

Wilt u er 100% zeker van zijn dat uw bestelling op de juiste dag bezorgd wordt? Voor 8,50 euro extra kunt u onze garantie levering aan uw bestelling toevoegen. In de check out kunt u uw gewenste bezorgdatum toevoegen. Bestel op werkdagen voor 11.00 uur en kies voor standaard levering. Heeft u nog vragen over onze rozen? Onze klantenservice is doordeweeks via de chat en telefonisch bereikbaar tussen 05.00 uur en 22.00 uur. In het weekend kunt u ons bereiken van 09.00 - 21.00 uur. Uiteraard zijn wij 24/7 per e-mail te bereiken.

Waarom bestellen bij Rozen.nl?

Bij Rozen.nl zijn we heel duidelijk over een ding! Rozen koop je niet om na een paar dagen al afscheid van te nemen, maar om ze iedere dag een stukje verder open te zien gaan, om te genieten van de geur van rozen (sommige wat meer als de ander). Een volle week is niet meer als normaal, maar ook na 2 weken zijn er genoeg klanten die ons laten weten dat de rozen er nog prachtig bijstaan. Vanaf onze locatie in Naaldwijk zitten we midden tussen de rozenkwekers, en kunnen dus vaak nog leveren ook nog in de middag, of zelfs in het weekend.

Onze Rozen

Keuzehulp

Voor een verassing

Voor een gelegenheid

Voor zakelijk

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Rozen.nl is snel, heel snel. Bestellingen die uiterlijk 11 uur in de ochtend bij ons binnen zijn, kunnen in de meeste gevallen dezelfde avond nog in heel Nederland geleverd worden, of anders de andere dag overdag. De avondleveringen zijn van maandag t/m vrijdag mogelijk, en dag leveringen 6 dagen per week. Bestellingen in de Regio’s Rotterdam en Den Haag leveren we vaak zelf af, en kan dus soms nog sneller. Hier is eventueel ook levering op zondag mogelijk. Spoedbestellingen gaan altijd in overleg, maar waar mogelijk gaan we tot het uiterste om de wens van de klant na te komen.

Hoe lang blijven mijn rozen mooi?

Rozen.nl is niet zomaar een leverancier van rozen, maar een met verstand van zaken. Als zoon van een rozenkweker, en een lange ervaring in de bloemen, en die van rozen in het bijzonder weten we precies welke soorten en welke kwekers de beste zijn. Alleen daarmee werken we samen, omdat we vinden dat onze klanten zo lang mogelijk van een bos rozen moeten kunnen genieten. Omdat we niet met voorraden willen werken kopen we dagelijks onze bestellingen via de veiling en direct van de kweker in. Zo ben je er zeker van dat je er optimaal plezier van hebt. Daar komt verder nog bij dat we alleen met rozen van Nederlandse kwekers werken. Duurzaam geteeld, want ook daar hechten we veel waarde aan.

Kan ik achteraf betalen?

Bij Rozen.nl is het mogelijk om achteraf te betalen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden we die mogelijkheid aan. We werken met 2 verschillende partijen die deze mogelijkheid aanbieden. Achteraf betalen is mogelijk met Billink of met Klarna. Billink staat bekend om een uitstekende klantenservice, maar Klarna, wat van oorsprong uit Zweden komt, is bijvoorbeeld weer heel groot in Duitsland. Daarnaast bieden we bedrijven vaak de gelegenheid om achteraf op factuur te betalen. Het gaat dan wel om bedrijven waar we regelmatig zaken mee doen.

Gratis verzending
Vanaf 80.- (NL) en 85.- (BE)

Plan je levering tijdens het afrekenen!

Same day delivery
Ma-Vrij (NL en BE)

De mooiste kwaliteit!
Elke dag verse rozen

Rozenweetjes