Vendela - Blauwe rozen - 1 stuk

Vendela - Blauwe rozen - 1 stuk

Rozen.nl
€ 2,95
Inclusief belasting

Bent u op zoek naar blauwe rozen? Deze rozen zijn in een nacht van creme naar blauw veranderd en zijn perfect om aan iemand cadeau te geven. Standaard zijn de blauwe rozen 70CM lang.

  • 9 dagen versgarantie
  • Vóór 11 uur besteld, morgen in huis
  • Iedere dag vers van kwekers uit de buurt
  Beveiligingsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Leveringsbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

  Retourbeleid

(bewerken met de module Klantenverzekering)

Iets mee bestellen?

Leuk kaartje

kaartje  "Ik hou van jou"

kaartje "Ik hou van jou"

€ 1,39 Klik hier om de tekst voor het kaartje in te voeren...
Kaartje "Butterfly" Opkikkertje

Kaartje "Butterfly" Opkikkertje

€ 1,39 Klik hier om de tekst voor het kaartje in te voeren...
Liefde kaartje

Liefde kaartje

€ 1,39 Klik hier om de tekst voor het kaartje in te voeren...
Aantal

“We werken zonder voorraad, dus zijn onze rozen altijd vers. De meeste kwekers zitten in een straal van 10-15 km om ons heen, dus hebben we verse rozen altijd onder handbereik.”

MartinEigenaar Rozen.nl

Als u op zoek bent naar prachtige blauwe rozen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze blauwe rozen zijn te bestellen in het door u gewenste aantal. Of u er nu 10 nodig heeft, 25 of misschien wel 50 om iemand te feliciteren, bij Rozen.nl kan het allemaal! Geef bij het bestellen het gewenste aantal op en wij zorgen dat het een mooi boeket wordt. Bestellen kan natuurlijk ook voor uzelf, want blauwe rozen zijn een echte eyecatcher in uw woning.

Hoe krijgen wij blauwe rozen?

Ze zuigen de inkt, die overigens geheel natuurlijk is, door de steel op waardoor ook het blad donker gekleurd is. Ze zijn dan ook in één nacht van crème naar blauw veranderd. De kleur is saffierblauw, en past dus perfect bij een 45-jarig huwelijksfeest. Maar wij vinden iedere gelegenheid goed voor deze intens blauwe rozen. Wist u overigens dat een blauwe roos staat voor goddelijke liefde? Wie wil dat nu niet? Wist u dat we naar blauwe rozen ook lichtblauwe rozen hebben? Er zijn namelijk verschillende tinten blauw, waardoor het dus ook mogelijk is om de rozen een lichtblauwe kleur te geven.

Wat betekenen blauwe rozen?

Blauwe rozen zijn ideaal om aan iemand cadeau te doen die bijvoorbeeld niet houdt van standaard rozen. Blauwe rozen hebben namelijk iets mysterieus. Het zijn moeilijk te bereiken rozen. Door de jaren heen zijn blauwe rozen dan ook symbool gaan staan voor mysterie en het verlangen om het onmogelijke te bereiken. Bovendien zie je blauwe rozen eigenlijk nooit in de natuur staan, waardoor het voor velen ook iets nieuws is dan de standaard rode rozen of witte rozen.

Kenmerken van de blauwe roos

Elke blauwe roos die wij leveren is altijd 70 CM lang en van uitstekende kwaliteit. Wij werken namelijk niet met voorraden, maar staan direct met onze kwekers in contact. Alleen dan kunnen wij de kwaliteit die wij voor ogen hebben waarborgen. Zo hebben de blauwe rozen een vaas garantie van minimaal één week en gaat de kop altijd netjes open.

  • Verkrijgbaar in alle aantallen
  • Altijd 70 CM lang
  • Geweldig mooie blauwe kleur
  • De kop gaat altijd mooi open

Heeft u nog speciale wensen? Of wilt u bijvoorbeeld een kaartje bij uw bestelling toevoegen? Neem gerust contact met ons op. Maatwerk is voor ons geen probleem. Wij zetten klanttevredenheid namelijk altijd op nummer één.

Rozen.nl
3973 Items

Specifieke referenties

upc
877254829998
ean13
8795268669954
Nieuw