• -€ 5,00

Boeket van de week "Milou"

€ 39,75
€ 34,75 Bespaar € 5,00

Het boeket van de week van Rozen.nl is een prachtig boeket dat bestaat uit 5 oud roze chrysanten, 10 White Avalanche rozen en 5 Thlaspi. Dit boeket heeft een elegante en romantische uitstraling, die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu iemand wilt verrassen, feliciteren of bedanken, dit boeket zal zeker indruk maken.

Iets mee bestellen?

Weekaanbieding

Heel veel Liefs kaartje

Heel veel Liefs kaartje

Tekst invoeren
Kaartje Kusje voor jou

Kaartje Kusje voor jou

Tekst invoeren
Liefde kaartje

Liefde kaartje

Tekst invoeren
Hoeveelheid

De oud roze chrysanten zijn van het soort Couture, een nieuwe pluischrysant van Arcadia Chrysanten. Deze chrysant is geïnspireerd op de Haute Couture, het hoogste segment in de mode. De chrysant heeft een unieke kleur, een grote gevulde bloem en een gedraaid hart. De grijze tint aan de onderkant van de linten geeft een bijzonder effect. De chrysant heeft ook sterke takken en een lang vaasleven.

De White Avalanche rozen zijn van het soort Avalanche+, een van de meest populaire rozensoorten ter wereld. Deze roos staat bekend om haar grote witte bloem, die symbool staat voor zuiverheid en schoonheid. De roos heeft ook veel bloemblaadjes, die langzaam opengaan en een lichte geur verspreiden. De roos heeft ook een goede houdbaarheid en een lange steel.

De Thlaspi is een groene vullingbloem, die ook wel bekend staat als dille of kruisbloem. Deze bloem heeft kleine witte bloemetjes en fijn blad. De Thlaspi geeft het boeket een frisse en natuurlijke uitstraling. De Thlaspi past goed bij de roze en witte kleuren van de chrysanten en de rozen.

4998 Items